Diensten

JW Communicatie is de redactionele partner voor organisaties die op zoek zijn naar de juiste woorden. Versterk je online reputatie door regelmatig nieuwsberichten te publiceren. Breng je (toekomstige) klanten op de hoogte van je producten of diensten via een online nieuwsbrief. Publiceer frequent sterke SEO-teksten zodat je organisatie online beter vindbaar is. JW Communicatie kan je bij al deze uitingen helpen. Kijk gerust op de verschillende pagina’s om meer te lezen over de verschillende diensten of neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.


Overzicht diensten

Webredactie

Het bereiken, binden en boeien van klanten is niet meer mogelijk zonder goede online content. Onder webredactie vind je verschillende producten die je online vindbaarheid verbeteren.

Contentstrategie

Als organisatie heb je oneindig veel mogelijkheden om je te profileren met geschreven tekst. Hoe kom je tot effectieve productie en distributie van die content? Met andere woorden: wat is je contentstrategie?

Eindredactie

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Taalfouten en stroperige zinnen komen je bedrijfsimago niet ten goede. Ze zorgen er zelfs voor dat je boodschap niet overkomt.