Eindredactie

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Taalfouten en stroperige zinnen komen je bedrijfsimago niet ten goede. Ze zorgen er zelfs voor dat je boodschap niet overkomt.

JA, HELP MIJ
MET EINDREDACTIE

Corrigeren

Tijdens de eindredactie zorg je ervoor dat al je content gereed komt voor publicatie. Uiteraard besteed je aandacht aan de taal-, typ- en stijlfouten. Maar weet je wel zeker dat je alle fouten uit je eigen tekst hebt gehaald? Je bent niet de eerste (en ook zeker niet de laatste) die over zijn eigen foutjes heen leest. Door mij je teksten te laten corrigeren, kun je in relatief weinig tijd veel winst pakken.

Redigeren

Maar eindredactie is meer dan het corrigeren van taalfouten. Tijdens het redigeren van een tekst kijk je of de structuur in orde is. Sluit die aan bij de huisstijl van je organisatie? Voldoet de tekst aan de eisen die het medium stelt? Voor een webtekst gelden nou eenmaal andere regels dan voor tekst in print. Een mediumspecifieke aanpak is dan ook noodzakelijk. Redigeren kost wat meer tijd dan corrigeren, maar je krijgt wel teksten die je boodschap goed verwoorden en die aansluiten bij je redactionele huisstijl.

JA, HELP MIJ
MET EINDREDACTIE

De eindredacteur

Contact eindredactie