Webredactie

Veel (potentiële) klanten bereik je tegenwoordig eerst online. Goede webredactie wordt daarmee steeds belangrijker. Je moet boeiende content plaatsen en daarnaast letten op het gebruik van de juiste zoekwoorden. JW Communicatie heeft veel ervaring op het gebied van webredactie. Na een gezamenlijke brainstorm of op basis van je bestaande website voeren we een zoekwoordenonderzoek uit. Aan de hand van die resultaten gaan wij aan de slag om de website te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines.

JA,HELP MIJ
MET WEBREDACTIE

Contentmanagement

Maar webredactie is meer dan het bepalen van de juiste zoekwoorden. Uiteindelijk draait alles erom dat de content die je selecteert en verspreidt interessant is voor je publiek (lees: je klanten). Vaak ontbreekt het organisaties aan capaciteit en kennis om goede content te selecteren en verspreiden. JW Communicatie kan je hierbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een klein abonnement waarmee je verzekerd bent van maandelijks het laatste nieuws op je eigen website. Door regelmatig nieuwe content toe te voegen aan je website verbeter je je reputatie. Zowel je reputatie bij Google (waardoor je een betere ranking krijgt bij de zoekmachine), maar zeker ook bij je klanten. Mensen willen namelijk pas zaken met je doen als ze je kennen, je aardig vinden, en daarnaast voldoende vertrouwen in je hebben. Zonder vertrouwen, zullen ze geen zaken met je willen doen. Vertrouwen moet groeien. Dit groeit als je regelmatig van je laat horen.

JA,HELP MIJ
MET WEBREDACTIE

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is een ideaal distributiekanaal voor al die mooie content die je site te bieden heeft. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen groeit het vertrouwen in je merk verder. Bovendien blijf je in beeld als klanten behoefte hebben aan jouw expertise. Het opzetten van een goede nieuwsbrief met mailinglijst kost in het begin best even tijd, maar je profiteert er lange tijd van. JW Communicatie kan je helpen met zowel het opzetten als versturen van je nieuwsbrief.

Contact webredactie